Macskamentás cicajáték

600 Ft

Az illatos macskamenta (Nepeta cataria) tartalmú egérke alakú cicajáték. A macskamenta a természet erejével hívja bolondozásra és játékra minden macskafajtát. cicája e mellett sosem fog unatkozni vagy ellustulni.
100% tisztaságú öko-pamutvászon test kültakarója.
Farkincája színes fonott gyapjú fonál, szeme ragasztott filc.
Belsejének tömőanyaga vlies 4/5 részben és Macskamenta növény 1/5 részben elkeverve a szálak közzé.

Elfogyott

Teljes leírás

Ami az emberre nyugtatóan hat és fájdalom csillapító hatású az kedvencét pajkos játékra készteti! Ismerje meg a Macskamentás cicajátékot amivel a szobacicák is ki tudják magukat ficánkolni, hogy ne macskásodjanak el tagjaik és a játék után elégedetten pihenjék ki magukat a gazdi őlében dorombolva!
Hogyan működik a macskamentás cicajáték?

A Macskamentás cicajáték egérke testében elrejtettünk illatozó macskamentát, Ennek a növénynek az illóolajai játékra, pofozkodásra ugrálásra késztetik az összes macskafajtát. Nem csak a szobacicák számára, de az udvaron szabadon garázdálkodó társaiknak. Sőt nem meglepő módon minden macskaformájuak családjába tartozó állatra is hatással van legtöbb esetben! Bizony ez a növény játékra ingerli az oroszlánt és a tigrist is!
Tényleg minden macskára hatással van?

A növény a 6 hónapnál idősebb, ivarérettséget elérő macskák 70-80 százaléka ha megérzi az illatát elkezdi pofozgatni a varrott egérkét ami a macskamentát tartalmazza, így lökdösi puha talpacskájával. nem meglepő az sem ha azon hempereg, vagy hozzádörgölőzik és dorombol.

Ez a viselkedés a párzásra váró nőstény cicákéra emlékeztethetheti a gazdit esetenként, de ugyan ezt váltja ki a kandúroknál is. Ez a cicás videó bemutatja két perzsa macskával, hogy a porított macskamenta mit váltott ki belőlük! jó szórakozást!

További információk

Cikkszám: woo-042-ffa2019-m08 Kategória:

Értékelések

„Macskamentás cicajáték” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X