Levendula párna

1 000 Ft

A levendula párnácska tihanyi levendula palántáink virágjával (1/4) és vlies töltettel (3/4).

Engedélyezett utánrendelésre

 Ft

Teljes leírás

Levendula párnában található intenzív illatú levendulaszirmokat a Fény Felé lakóotthonában lakó fogyatékkal élők gondoskodással nevelik fel és a kincsesláda műhelyben dolgozó fogyatékkal élő fiatalok kézműves technikával kártolnak a kiszárítás után a rugalmas vlies szálak közzé.

Allergiás ember használhatja e a levendula párnát?

A párnatest és huzata anti-allergén. Atkával és egyéb élőlényekkel való fertőzöttség-mentességét maga a levendulavirág illóolaja biztosítja. Hacsak nem magára a levendulára lenne allergiás valaki akkor bátran kijelenthetjük: nem fog gondot okozni ez a kis illatpárna, sőt inkább a jótékony hatásait fogja megélni az allergiás tünetek helyett.

A párna test ne koszolódjon mivel az nem tisztítható!

Pici babánál lehet e alkalmazni?

Kijelenthetjük hogy a Levendula párnácskánk újszülöttekre sincs veszéllyel! sőt a lágy levendula illat elősegíti a babának a hosszabb nyugodt alvási periódusok kialakulását is a néphagyomány szerint, amit a modern fito-terápiás kutatások igazoltak.


A nyugodtabb pihentető alváshoz segít hozzá mindenkit – természetesen – így segít a kimerültség leküzdésében. A tartós stressz megbetegíti a testet pszichoszomatikusan.

Bár segít ideig óráig a levendula illata, de nem elég. Magát a stressz okát kell megszüntetni a tartós hatás érdekében!

További információk

Tömeg 31 g
Méretek 13 × 13 × 2 cm
Cikkszám: woo-023-ffa2019-l01 Kategóriák: , ,

Értékelések

„Levendula párna” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X