Futószőnyeg

6 000 Ft9 500 Ft

Kézzel szőtt parasztszövőszéken készített 100%-ban természetes pamut összetételű szőnyeg.

méret: 85*200 cm / 70*160 cm
pamut alapanyagból
Fő színei: ekrü, bordó és fekete – csíkmintás

Kiürítés
 Ft

Teljes leírás

Maximális szélessége a szőnyegeinknek: 100cm

Maximális hossza futószőnyegeinknek: nincs meghatározva, csak adott nyersanyag készletünk szabhat határt és a megrendelő türelme!

Felhasználható nyersanyagok rongyszőnyegeinkben: Pamut, pólópamut, vászon, farmervászon, lenvászon, kendervászon, cérnavászon

Természetesen nem csak futószőnyegeket készítünk, hanem előszobaszőnyegeket, lábtörlő szőnyegeket a bejárati ajtó elé, illetve fürdőszoba szőnyegeket is. Ugyan ezek a futószőnyegek  A nyersanyagként főképp vászont használunk, de pamutból és pólóanyagból is vannak kész futószőnyegeink Előszobai lábtörlő szőnyegeket farmerászon anyagból készítünk megrendelésre.

Érdekességek:

Szőtteseinket fogyatékkal élő munkatársaink készítik hagyományos kézi szövőszéken, újrahasznosításra szánt nyersanyagokból.

Futószőnyegeink mintái egyszerű keresztsávokból állnak. A minták egyszerűsége modern és klasszikus otthonokba is illeszkedik.

A termék képén található színmintákon használt festékek természetes eredetűek, de futószőnyegeinkben felhasználunk szín szerint különválogatott újrahasznosításra váró anyagokat is.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
futószőnyeg szín

bolyhos szürke, bordó-fekete, kék-piros, piros-bézs, szürke-ekrü, terrakotta, viola-bézs, vörös-bézs, színskála

Cikkszám: woo-065-ffa2019-f02 Kategória:

Értékelések

„Futószőnyeg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X