Csíkos cica

980 Ft

Felnőtt tenyérnyi puha cica plüss játék-párna, morzsológyöngyös farkincával pici gyerekeknek.

3-9-éves gyermekek délutáni pihenőjénél kell egy játék az ágyba, de jobb ha az egyben játék-párna! Ezért alkottuk mi meg e plüss puha cicát. Csíkos cica egyedi darab kézműves jó-tündérek teremtették a kincsesládából elővették ami kell hozzá, hogy szép álmot hozzon gyermekének!

Engedélyezett utánrendelésre

 Ft

Teljes leírás

Nincs két egyforma darab ebből a cicából sem, Pont ahogyan a való életben sincs két egyforma cica. Ott ahol sok gyermeknek kell ugyanolyan ajándékot adni, de az se jó ha összekeverik egymás között, hogy melyik kié, nagyszerű megoldás az ilyen plüss cica: Ami csak a “gazdié” lesz!

A plüss játék-párnákról

Tipikusan óvodás kisiskolás korban ragaszkodnak a gyerekek ilyen plüss figurákhoz. Nehezen megy gyermekének a délutáni pihenő? Nem lesz probléma, ha van egy csendes társ, aki ott van melegével puhaságával megnyugtató közelségével, és van benne valami ami lefoglalja a gyermeket míg elbóbiskol. Nem jó ha ilyenkor óriási párnát tömünk a gyermek feje alá, de jó ha nem is csak egy nyálfogó kendőt teszünk oda vagy egy rongyit, hiszen már nem kisbaba!

Miért nem jó bármilyen más plüss játék erre?

Azok a plüss álatok és játékok amelyeket napközben használ-hurcol azt az ágyba bevinni koszos, sőt inkább elvonja a figyelmét, játékra csábít. Lehet ott a kedvenc baba, de nem kerül a fej alá legtöbbször, inkább csak ölelgetni “kell”, míg a plüss játék-párnák nem akadnak bele a kislányok hajába, és könnyen tisztíthatóak. Szuper lenne ha a családodjában is lenne a gyerekeknek egy ilyen társ gyermeke mellé a csendes-pihenőnél?

További információk

Tömeg 70 g
Méretek 11 × 21 × 6 cm
Cikkszám: woo-052-ffa2019-c02 Kategóriák: ,

Értékelések

„Csíkos cica” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X