Arany Ari Bari bárányka

Arany Ari Bari bárányka-figuránk két funkcióra is használható: játékként és alvóka-kispárnaként. Kinyitva pihe-puha párna, összecsukva kisbárány. Óvodáskorú gyermekeknek terveztük.
Külső anyaga: 100 %-os merinói gyapjú és bébiplüss, töltete tökéletes puhaságot és rugalmasságot biztosító fríz. Készítjük biztonsági műanyag és varrott szemmel is. Minden bárányka egyedi darab.
Tisztítását gyapjúmosószerrel, kézi mosással, alacsonyabb hőfokon, szárítását fekve javasoljuk.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Teljes leírás

Arany Ari Bari azért készült, mert minden kisgyeremek számára kell egy barát a hétköznapokban. Szétnyitva kispárna, amit “alvós párnának” és földön való játék esetén ülő párnának is lehet használni, de természetesen az életkornak megfelelően játszhat vele úgy is mint egy egyszerű plüss játékkal, megszemélyesítve azt.

A merinói gyapjú és a puha bársonyos plüss anyag tapintása fejleszti érzékelő képességét és kézügyességét is gyermekének,

Arany bari párnateste 15cm*20cm-es ehhez jön még a fej és a lábak, vastagsága 4cm-es
bárányként felállítva magassága és szélessége11-12cm körüli
természetesen ezektől az adatoktól lehet eltérés, mivel kézműves varrónőink törekszenek rá, hogy ne legyen két teljesen egyforma, azaz gyermeke egyedi, csak neki készült kedvencet kaphasson.

Arany Bari kis helyen elfér, ezért ideális eszköze lehet a bölcsődei beszoktatásnak és az óvoda elkezdése után is hű társ maradhat még jó ideig a déli alvás során ez a kedves kis bárányka.

További információk

gyapjú szín

fehér, tarka

Értékelések

„Arany Ari Bari bárányka” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X