Ádi Bari bárányka (Shaun a bárány)

3 000 Ft

Ádi Bari bárányka figura a gyermekek számára egy kitűnő eszköz a természetes anyagok megismerésére. A merinó és a kasmír gyapjú illata, puha tapintása a természethez való közelség élményét adja.

Elfogyott

Teljes leírás

Ádi Bari-bárányka figuránk kasmírgyapjú testtel, rugalmas töltettel készül, könnyen tisztítható. Színes bébiplüss végtagokkal és pofival készítjük, hogy vidámságot árasszon. Kézzel varrott szemei, szája és orra még kedvesebbé teszi.

Ádi Bari a gyermekek számára egy kitűnő eszköz az anyagok megismerésére, tapintás által. A kézben tartott figura mozgásai könnyen elindítanak gyermekében egy szerepjáték és párbeszéd megvalósulását. Készségfejlesztő és figyelemfelkeltő tulajdonságai miatt e báránykát nagyon könnyű megszeretni.

FONTOS!
Ezen termékek átvételéhez megrendelésre van szükség! A megrendelés teljesítése 10 napon belül történik!

Ennek a figurának a mozgásai könnyen indítanak el a gyermek részéről párbeszédes szituációkat. Készségfejlesztő és figyelemfelkeltő tulajdonságai miatt is könnyű megszeretni, főként bölcsődés és óvodás kor előtt érdemes beszerezni és lehetőség szerint rögtön két darabot. Ennek oka egyszerű: a gyermek intézménybe történő beilleszkedésénél már ismerős barija vele lehet az új környezetben! Ha két bárány kerül a kosárba, nem kell arra figyelni, hogy nehogy otthon, vagy az óvodában maradjon véletlenül a hű kis társ.
Tudtad?

Az Ádi Bari formáját megihlető juhfajta a Magyarországon őshonos, jól tejelő Cigája. E fajnak nem csak fekete fejű változatai ismertek, hanem barna, sárgás és fehér variációk is. Ez, és egyéb hasonló fekete fejű juhok és bárányok adták az ihletet a Shaun, a bárány című animációs filmsorozathoz is!

Az Ádi Bari nevét a fény felé alapítvány alapítójának unokájáról kapta, mivel elsőként Ádi kapott ebből a szeretni való báránykából, aki egyből magához ölelve jelentette ki: Ádi bari! azaz “Ádám báránykája!” ez a név azóta is rajtaragadt, pedig már több száz gyermek életében van jelen ez a bárányka mint hű barát.

A gyermekek ösztönösen jobban megkedvelik a természetes anyagokból készült plüss figurákat, és ezek az anyagok, főleg a gyapjú érintése serkenti a gyermekek érzelmi és értelmi fejlődését is!

Ezek a plüss báránykák kizárólag olyan anyagokból készülnek, amelyek nem tartalmaznak egészségre káros vegyi anyagokat. persze ez általánosságban minden termékünkre igaz!

Az Ádi Bari is rendelkezik a Segítő vásárlás védjegyével. Ezt a védjegyet egy független szervezet adja ki és ellenőrzi akiknek fontos, hogy a vásárlók hiteles információt kapjanak arról pénzükkel, vásárlásukkal jó ügyet támogatnak. Csak olyan et illet ez a cím, amelyek minőségi magyar , amelyet fogyatékkal élő és tartós betegségük miatt a hagyományos munka világából kirekesztett emberek készítenek. Az ilyen megvásárlásával Ön is a társadalmi esélyegyenlőség megteremtését támogatja!

További információk

Tömeg 70 g
Méretek 10 × 15 × 10 cm
Cikkszám: woo-032-ffa2019-a01 Kategóriák: , ,

Értékelések

„Ádi Bari bárányka (Shaun a bárány)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X