Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési irányelveinkkel kapcsolatban ITT tájékozódhat

Elfogadom
Menü

Szállítási információk

Debrecennél távolabbi helyekre a következő módokon tudunk termékeket eljuttatni: FoxPost automatába, MPL csomagpontra, MPL csomagautomatába, és MPL házhoz szállítással. Ezeknél főképp előreutalással rendezett megrendeléseket teljesítünk, de van lehetőség az utánvétre is ezekben az esetekben.

Debrecen belterületén belül különleges szolgáltatásunk a díjmentes házhoz-szállítás, ezt a szolgáltatásunkat 1000-100000Ft közötti előreutalt megrendelés esetén áll módunkban teljesíteni, 

Lehetőség van személyesen is eljönni a kiválasztott termékért Debrecen, Csók utcai 3. alatti Kreatív Stúdió Ajándékboltunkba is! itt napi szinten kaphat termékeinkre kedvezményt.

Megrendelése után a kiszállítást 6 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni. Ez alól kivétel, ha az Ön által megrendelt termék nincs bolti raktáron. Ez akkor is előfordulhat, ha az adott terméket külső helyszínre, rendezvényre, vásárra szállítjuk. Ebben az esetben vagy megvárjuk a termék visszaérkezését, vagy kézműves manufaktúránk dolgozói elkészítik azt, az Ön megrendelésére. Ilyenkor számíthat megkeresésünkre, hogy egyeztetni tudjunk a csomag megérkezésének időpontjáról.

Előrendelhető termékeink esetében mindenképpen szükséges a kapcsolatfelvételünk, hogy megtudjuk, Önnek is megfelel-e az elkészítés lehetséges időpontja?

 

15 000 Ft-os megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes az ország egész területén!

Keresés