Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési irányelveinkkel kapcsolatban ITT tájékozódhat

Elfogadom
Menü

Segítő vásárlás védjegy

Segítő vásárlás védjegy

A Fény Felé Alapítvány  elsőként jelentkezett a Segítő vásárlás programba,és kapta meg a "Segítő vásárlás védjegy" használatának jogát.

A védjegy azt tanúsítja, hogy a Kincsesláda műhelyeinkben előállított termékek, alapítványunk által nyújtott szolgáltatások megváltozott munkaképességű emberek közreműködésével készülnek.

Engedélyszámunk: SV13-0702-02

Alapítványunk részt vett a "Segítő Vásár"  megnyitó kampányrendezvényén Debrecenben 2013 június 20-án a Kölcsei Központban. A 2013 decemberéig tartó rendezvénysorozat szervezője a Salva Vita Alapítvány, fő támogatója a Szociális és Családügyért Felelős Államtitkárság.

Segítő vásárlás kampány megnyitója DebrecenbenA Fény Felé Alapítvány örömmel jelentkezett a Segítő Vásár programra és természetesen megpályáztuk a "Segítő vásárlás" védjegy használati jogát is. Alapítványunk 2012-ben részt vett Budapesten a Millenárison rendezett Segítő Vásáron, de ott voltunk Nürnbergben a Műhelyek vásárán a Fény Felé Kincsesláda akkreditált és szociális foglalkoztató műhelyeink gyapjú, természetes alapanyagokból készült termékeivel.

A Segítő Vásár rendezvények, illetve a "Segítő Vásárlás" mozgalom és védjegye fő célja, hogy bemutassa és megismertesse a nagyközönséggel azokat a kézzel készített, kiváló minőségű magyar termékeket, melyeket megváltozott munkaképességű dolgozók gyártanak.

A rendezvénysorozat hozzá kíván járulni ahhoz, hogy hazánkban tovább növekedjen a fogyatékkal élők társadalmi elfogadottsága és beágyazottsága. Mindezt azzal szeretnék erősíteni, hogy a fogyatékossággal élő munkavállalók országos rendezvénysorozat keretében is megmutathatják, mire képesek, ha ehhez segítséget kapnak. 

 Dr. Sullerné Márta, elnök

Keresés