Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési irányelveinkkel kapcsolatban ITT tájékozódhat

Elfogadom
Menü

Kreatív Stúdió Ajándékbolt

Bemutatjuk a Debreceni Kincsesláda kreatív stúdió főhadiszállását, amelyben személyesen is megvásárolható egész évben minden termékünk.

Újdonságok jelennek meg itt minden héten, még a gyártás megkezdése előtt!

Célunk ezzel a közvélemény visszajelzésének megismerése. Kreatív csapatunk néha csak 1-1 db-ot készít el egy-egy termékből. Közönségsikere esetén nevet kapa a termék és több darabszámban is elkészítjük.

 

 

A Fény Felé Alapítvány a Kincsesláda ajándékboltot Kreatív Stúdió néven 4026 Debrecen Csók utca 3. szám alatt az NRSZH13-MUTE pályázat anyagi támogatással hozta létre. 10 fő megváltozott munkaképességű dolgozó foglalkoztatását vállaltuk. Támogatás összege: 19.880.000 Ft.

A projekt teljes költségvetése: 25.000.000 Ft, az önrészt alapítványunk árbevételéből, szja 1%-ból, adományokból, az ÉTA Országos Szövetség támogatásából és saját dolgozóinak munkavégzéséből fedezte.

Irányelvek az ajándékbolt és kreatív stúdió üzemeltetése során:

-          A bolt azzal a céllal jött létre, hogy a Fény Felé szociális foglalkoztatóiban és akkreditált műhelyeiben előállított termékeket értékesítsük, oly módon, hogy ezzel a fogyatékkal élők, a megváltozott munkaképességű emberek társadalmi elfogadását is elősegítsük. 

-          A boltban történik a vásárlók igényeinek összegyűjtése és a „gyártókhoz” való eljuttatása.

-          A bolt nem termelhet veszteséget, nem veszélyeztetheti a Fény Felé Alapítvány által működtetett lakóotthon és napközi működését.

-          A bolt fenntartója a Fény Felé Alapítvány kuratóriuma és annak mindenkori elnöke.

-          Az értékesítésben hétköznapokon 8-18 óra között fogyatékkal élő megváltozott munkaképességű dolgozóink kisegítő feladatokat kapnak.

-          A bolt nyitva tartása hétfőtől péntekig 8 – 18 óra, szombaton 8 – 14 óra

-          A boltban értékesítésre bizományba átveszünk „Segítő vásárlás” logóval rendelkező vagy,  szociális foglalkoztatókban előállított kiváló minőségű kézműves termékeket.

-          Mind a szociális, mind az akkreditált műhelyekben készült késztermékek szállítólevél alapján történő bevételezése itt történik, itt vezetjük az áru nyilvántartást.

-          A bolt dolgozói végzik a bolthelyiségen kívüli alkalmankénti értékesítést is.

-          Itt működik alapítványunk   web áruháza:  ffa.boltaneten.hu

-          Itt működik a Fény Felé akkreditált foglalkoztató irodája

-          A helyiségben az értékesítésen kívül munkanapokon, napi 8 órában foglalkoztatás zajlik fogyatékkal élő megváltozott munkaképességű dolgozóink számára bemutató jelleggel.

-          E helyiségből koordináljuk és itt szervezzük a Fény Felé érzékenyítő programját: havi rendszerességgel közös foglalkozásra hívjuk Debrecen óvodáit, általános iskoláit közös kézműves foglalkozásra, amikor fogyatékkal élőkkel közösen készítenek el egy-egy termékünket, melyek azután alapárban megvásárolhatóak. A program költségeit törekedni kell pályázatokból fedezni. Felmerült költségek: anyag-, reklám-, szervezés költsége

-          Debrecen belvárosában működő kreatív stúdiónkat információs bázisként működtetjük alapítványunk szolgáltatásairól, programjairól, adományozókat gyűjtünk és fogadunk, kapcsolatokat építünk és tartunk fent, tehát nemcsak az előállított termékeket, hanem a Fény Felé Alapítvány szolgáltatásait is eladásra kerülnek itt.

Kérjük kövesse nyomon a Kreatív Stúdióban zajló életet és látogasson el minél több alkalommal üzletünkbe. Keresse szórólapunkat és éljen az abban lévő vásárlói kupon által nyújtott kedvezménnyel.

Dr. Sullerné Márta, Fény Felé Alapítvány elnöke

Keresés