Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési irányelveinkkel kapcsolatban ITT tájékozódhat

Elfogadom
Termékek Menü

Kreatív Stúdió Ajándékbolt

Bemutatjuk a Debreceni Kincsesláda kreatív stúdió főhadiszállását, amelyben személyesen is megvásárolható egész évben minden termékünk.

Újdonságok jelennek meg itt minden héten, még a gyártás megkezdése előtt!

Célunk ezzel a közvélemény visszajelzésének megismerése. Kreatív csapatunk néha csak 1-1 db-ot készít el egy-egy termékből. Közönségsikere esetén nevet kapa a termék és több darabszámban is elkészítjük.

 

 

A Fény Felé Alapítvány a Kincsesláda ajándékboltot Kreatív Stúdió néven 4026 Debrecen Csók utca 3. szám alatt az NRSZH13-MUTE pályázat anyagi támogatással hozta létre. 10 fő megváltozott munkaképességű dolgozó foglalkoztatását vállaltuk. Támogatás összege: 19.880.000 Ft.

A projekt teljes költségvetése: 25.000.000 Ft, az önrészt alapítványunk árbevételéből, szja 1%-ból, adományokból, az ÉTA Országos Szövetség támogatásából és saját dolgozóinak munkavégzéséből fedezte.

Irányelvek az ajándékbolt és kreatív stúdió üzemeltetése során:

-          A bolt azzal a céllal jött létre, hogy a Fény Felé szociális foglalkoztatóiban és akkreditált műhelyeiben előállított termékeket értékesítsük, oly módon, hogy ezzel a fogyatékkal élők, a megváltozott munkaképességű emberek társadalmi elfogadását is elősegítsük. 

-          A boltban történik a vásárlók igényeinek összegyűjtése és a „gyártókhoz” való eljuttatása.

-          A bolt nem termelhet veszteséget, nem veszélyeztetheti a Fény Felé Alapítvány által működtetett lakóotthon és napközi működését.

-          A bolt fenntartója a Fény Felé Alapítvány kuratóriuma és annak mindenkori elnöke.

-          Az értékesítésben hétköznapokon 8-18 óra között fogyatékkal élő megváltozott munkaképességű dolgozóink kisegítő feladatokat kapnak.

-          A bolt nyitva tartása hétfőtől péntekig 8 – 18 óra, szombaton 8 – 14 óra

-          A boltban értékesítésre bizományba átveszünk „Segítő vásárlás” logóval rendelkező vagy,  szociális foglalkoztatókban előállított kiváló minőségű kézműves termékeket.

-          Mind a szociális, mind az akkreditált műhelyekben készült késztermékek szállítólevél alapján történő bevételezése itt történik, itt vezetjük az áru nyilvántartást.

-          A bolt dolgozói végzik a bolthelyiségen kívüli alkalmankénti értékesítést is.

-          Itt működik alapítványunk   web áruháza:  ffa.boltaneten.hu

-          Itt működik a Fény Felé akkreditált foglalkoztató irodája

-          A helyiségben az értékesítésen kívül munkanapokon, napi 8 órában foglalkoztatás zajlik fogyatékkal élő megváltozott munkaképességű dolgozóink számára bemutató jelleggel.

-          E helyiségből koordináljuk és itt szervezzük a Fény Felé érzékenyítő programját: havi rendszerességgel közös foglalkozásra hívjuk Debrecen óvodáit, általános iskoláit közös kézműves foglalkozásra, amikor fogyatékkal élőkkel közösen készítenek el egy-egy termékünket, melyek azután alapárban megvásárolhatóak. A program költségeit törekedni kell pályázatokból fedezni. Felmerült költségek: anyag-, reklám-, szervezés költsége

-          Debrecen belvárosában működő kreatív stúdiónkat információs bázisként működtetjük alapítványunk szolgáltatásairól, programjairól, adományozókat gyűjtünk és fogadunk, kapcsolatokat építünk és tartunk fent, tehát nemcsak az előállított termékeket, hanem a Fény Felé Alapítvány szolgáltatásait is eladásra kerülnek itt.

Kérjük kövesse nyomon a Kreatív Stúdióban zajló életet és látogasson el minél több alkalommal üzletünkbe. Keresse szórólapunkat és éljen az abban lévő vásárlói kupon által nyújtott kedvezménnyel.

Dr. Sullerné Márta, Fény Felé Alapítvány elnöke