Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési irányelveinkkel kapcsolatban ITT tájékozódhat

Elfogadom
Menü

Közbeszerzés nélkül vásárolhat törvényesen!

Közbeszerzés nélkül vásárolhat törvényesen!
Közbeszerzési törvény változott. Egyre lehetetlenebb követelményei vannak a közbeszerzési törvény végrehajtásának. Épp ezért fontos infó, hogy a Fény  Felé Kincsesláda Kreatív stúdióban vásárolt termékek Közbeszerzési engedélyeztetés nélkül vásárolhatóak.

Alapja ennek az hogy a Közbeszerzési procedúra nélkül teheti ezt meg: A Fény Felé Alapítvány Kincsesláda Kreatív stúdiója védett műhelyként készíti és árulja saját kézműves termékeit, melyek saját örömére is nagyszerűek, de vállalkozásoknak céges ajándékozásra vagy intézményekben felhasználásra mentes a közbeszerzési folyamatok hercehurcájától!

Az amire hivatkozunk 2017. tavaszán került jogerőre: Sztv. 59. §-a szerint a Kbt. 198. § (1) bekezdés 17. pontjában így fogalmaz: "„Az ajánlatkérő a közbeszerzési eljárásban való részvétel jogát fenntarthatja, vagy a Kormány által elrendelt esetben köteles fenntartani az olyan, védett munkahelynek minősülő szervezeteknek, amelyek 30%-ot meghaladó mértékben megváltozott munkaképességű vagy hátrányos helyzetű munkavállalókat foglalkoztatnak, valamint az olyan fejlesztő foglalkoztatók számára, amelyek 30%-ot meghaladó mértékben fejlesztő foglalkoztatásban résztvevőket foglalkoztatnak."

Miért vegyen gondot magára, ha közbeszerzés nélkül is rendezheti cégének reprezentációs ajándékait?

 

Keresés