Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési irányelveinkkel kapcsolatban ITT tájékozódhat

Elfogadom
Menü

Kézműves Ajándékutalvány bevezetése Debrecenben!

Kézműves Ajándékutalvány bevezetése Debrecenben! Miért legyen Kézműves Ajándékutalvány a búcsúajándék?  Nem csak bölcsőseknek, óvodásoknak, készítünk kézműves ajándékokat! Középiskolai tanulmányaikat befejezőknek, tanároknak, óvónőknek, de akár távozó munkatársaknak is nagyszerű ötlet az ötlettelenségben az Ajándékutalvány!- -ne legyen probléma az ajándékozás-

 

Kézmáves ajándékutalvány felhasználható debreceni üzletünkbenA kézmáves ajándékutalvány kitűnő ötlet mindazok számára, akik nem meglepetést szeretnének adni ballagásra, de nem is pénzt tesznek egy borítékba, kissé személytelenül.

Amikor egy közösség akar megajándékozni valakit ezzel tudjuk leginkább elkerülni a nézeteltérést! Válassza ki a meganándékozott magának a leginkább praktikus ajándékot! Mi mindent talál meg nálunk? Nézze át akár csak futólag is boltunk polcain mennyi mindent találhat meg ITT és MOST!, és még sokkal több mindent is, hiszen a boltban olyan dolgok, rejtett kincsek is vannak, amelyek nem kerültek fel még webáruházunkba

 - Az utalványok 1000 Ft-os, 2000 Ft-os és 5000 Ft-os címletekben vásárolhatóak meg, amelynek összege teljesen levásárolandó, abból készpénzt vissza nem tudunk adni. de aki betér hozzánk annak ez sose volt még probléma!


Az ajándékutalványok Debrecen jelenleg csak  a Csók utcai boltunkban felhasználható, viszont akár online is megrendelhető lesz hamarosan! Az utalványokat technikai okokból  Csók utcai boltunkban egyenlőre csak készpénzért tudjuk értékesíteni, bankkártyás fizetés nem lehetséges.

 

3 dolog amiért a napi jó-cselekedet is kipipálható a Kézműves ajándékutalvány

 

Mondhatánk "jó ha tudod mit támogatsz" a Kézműves ajándékutalvány vásárlásoddal. 

  1. Ezeket a termékeket Fogyatékkal élő és rokkant kézművesek készítik, sokszor akár össze is dolgozva, segítve, kiegészítve egymás munkáját. Így jutnak hozzá az ellátásukhoz szükséges biztosítotti munkaviszony megszerzéséhez, Így jutnak ismét önbecsüléshez, hogy azt érezzék hasznos és adófizető tagjai a társadalomnak amiben élnek, és ami befogadja őket!
  2. Minden termékünk rendelkezik a Segítő Vásárlás védjegyével, a bevételt teljes mértékben a Fény Felé Alapítvány Lakóotthonának fentartására és a nappali foglalkoztató intézményünk fejlesztésére fordítjuk, foltozva ezzel a szociális védőháló hiányosságait.
  3. Minőségre különösképp odafigyelünk, hiszen azok akik ezekbe a kézműves csodákba alapanyagot, időt és egy kicsit a szívük és a lelkük egy darabját is beleszövik-belevarrják, azok nem akarják, hogy legyintsenek feléjük! ezért a legjobb minőségre törekszünk! Ezért kerültünk ki már többször is a Nürnbergi Műhelyek vásárára és a hazaqi megmérettetéseken mint a Design Randi is ezért jövünk haza mindíg kiválló elismerésekkel.

Kézműves Ajándékutalványunk átadásával biztosra mész ha örömet akartál szerezni a megajándékozottnak, és erkölcsi elismerést mindazoknak akik az ajándékozás ötletétől az ajándék felhasználásáig benne voltak ebben a nagyszerű történetben!

Keresés