Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési irányelveinkkel kapcsolatban ITT tájékozódhat

Elfogadom
Menü

Kapolcs művészetek völgye 2017. július 21-július 30. gyerekprogramok

Kapolcs művészetek völgye 2017. július 21-július 30. gyerekprogramok

Kapolcs művészetek völgye 2017 programjai között egy igen jelentős szerep jutott a Fény Felé Alapítványnak

Kapolcs - Művészetek Völgye 2017

Régóta tervezzük, táborozni fog a csapat. Célunk:  részt venni a programokon, és adni is valamit a közönségnek magunkból. Mert hisszük, hogy a Fény Felé Alapítvány részt vevő tagjai és az ott megjelenő termékei hozzá tudnak tenni valamit a Balatonfelvidék ékszerdobozának programjához, és nekünk is kell az a légkör, harmónia és sokszínű kreativitás, amit a művészetek völgye képvisel immár 27. éve.

Segítő vásárlás a  Kapolcs Művészetek Völgye 2017 program alatt a Fény Felé Alapítvány Javára

Gyerekprogramokkal készülünk

Integrált kézműves programokat szervezünk  minden délután, hogy amíg a szülők sziesztáznak, vagy más programokat látogatnak,  addig a gyerekek se unatkozzanak.  Segítő munkatársunk és fogyatékkal élő gondozottjaink segítségével próbálhatják ki kreativitásukat a kézművesség eldorádójának helyszínén, és közben megismerhetik a fogyatékkal élő fiatalokat, ezzel is növelve szolidaritásukat, elősegítve a társadalmi integráció megvalósulását.

Segítő vásárlás Kapolcson is

Kirakodó Sátraink a Kapolcsi Művészetek Völgyében 2017A Segítő vásárlás mozgalom tagjaként kirakodó-vásárunkkal is képviseljük magunkat a Kő-Papír-Olló udvarban, a Kapolcs, Kossuth utca 29. szám alatt. A kreatív foglalkozások mellett a  Fény Felé Alapítvány  bemutatja és helyben elérhetővé teszi azokat a gyermekjátékokat, női táskákat, ajándékokat, dísztárgyakat,  kézműves termékeket, amiket már eddig is országszerte bemutattunk, vásárlóink nagy örömére.

Meglepetéssel is készültünk: sok olyan játék készült műhelyünkben az utóbbi időben, amit kizárólag ennek a fesztiválnak a keretein belül árulunk, és olyanok is, amiknek a bevezetése , bemutatása Kapolcson történik.
A vásárlásoddal jó ügyet szolgálsz!  Bevételeinkből fogyatékkal élő ellátottjaink fejlesztését,  a nekik nyújtott tárgyi és személyi segítséget biztosítjuk! 
Keresd a Segítő vásárlás védjeggyel ellátott termékeket Kapolcson, a 2017-es Művészetek Völgye programsorozaton!  Vásárlásod duplán öröm- számodra és fiataljaink számára is!

Keresés