Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési irányelveinkkel kapcsolatban ITT tájékozódhat

Elfogadom
Menü

Segítő Vásárlás - Design Randi 4.0

Segítő Vásárlás - Design Randi 4.0

Sikeres a bemutatkozása az új Designer termékeinknek! Tegnap délután kihirdették a Segítő Vásárlás - Design Randi 4.0 pályázatának nyerteseit. 

 

A Segítő Vásárlás - Design Randi 4.0 oklevele a Fény Felé Alapítvány Kincsesláda műhelyének  kiemelkedő minőségű munkájáértFény Felé Alapítványunk két tervezővel is indult a Design Randi 4.0 pályázatán. 

Az egyik induló pályamű Hellenbach Gabi által tervezett Gabiga tépőzáras fejlesztő játékegyüttese.

A másik tervező pedig Marozsán Fanni, aki a Táncoló Pulyka táskakollekciójával szerepelt ezen a pályázaton. 

"A Segítő Vásárlás program és védjegy a Salva Vita Alapítvány kezdeményezése, melynek célja, hogy a fogyatékos emberek által készített színvonalas termékek minél több emberhez eljussanak.

A program keretében, a Design Randi esemény lehetőséget teremt designerek, tervezők és fogyatékossággal élő embereket foglalkoztató szociális műhelyek közötti kapcsolatfelvételre és együttműködésre. A pályázat célja volt, hogy kreatív szakemberek bevonásával magas minőségű, piacképes, a kortárs ízlésnek megfelelő, új termékek szülessenek."

A pályázat nyertesei közül került ki Hellenbach Gabi és a Fény Felé Alapítvány együttműködésében megvalósított Gabiga tépőzáras fejlesztő játékegyüttese.

Aki gazdagabb szeretne lenni az alábbi termékekkel, a Fény Felé Alapítvány Kincsesláda Studió webáruházából megrendelheti mind a Gabiga termékeket, mind pedig a Táncoló Pulyka kollekciót !

rendelési link: https://kincsesladastudio.hu/premium-kezmuves-termekek/tepozaras-fejleszto-eszkoz

rendelési link: https://kincsesladastudio.hu/premium-kezmuves-termekek/taska-kollekcio-tancolo-pulyka-design

A termékek hamarosan a Segítő Vásárlás webáruházában is elérhetőek lesznek! 

Keresés