Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési irányelveinkkel kapcsolatban ITT tájékozódhat

Elfogadom
Menü

Műhelyek vására Nürnbergben 2013. március 14-17. között

A Fény Felé Alapítvány meghívást kapott a nürnbergi Műhelyek vásárára, ahol a Kincsesláda szociális és akkreditált műhelyeinek termékei  kerülnek bemutatásra

301

http://www.fenyfele.hu/admin/news.php?id=8

 

2013. március 14-17-e között, immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre Nürnbergben a fogyatékkal élő, megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató műhelyek vására és kiállítása, azzal a céllal, hogy bemutassák kiválóságukat, sokszínűségüket és értéküket.

Az eseményre több mint 18 500 látogatót várnak a szervezők.  A 13 000 nm-nyi területen 250 kiállító, köztük Magyarország színeiben, a Céhálózat Egyesület tagjaként a debreceni Fény Felé Alapítvány is részt vesz. Alapítványunk a Fény Felé Kincsesláda szociális és akkreditált foglalkoztató műhelyek termékeit viszi el. Erre a célra külön termékeket terveztünk, melyek gyapjúból, természetes alapanyagokból készülnek és jelentős kézimunkát igényelnek.

Számunkra azért is fontos ez az lehetősége a tapasztalatszerzésnek, megmérettetésnek, mert  a Fény Felé Kincsesláda akkreditált foglalkoztató műhely 2013. január 1. óta létezik, a valóságban az elmúlt hetekben kezdte meg működését. Folyamatosan szerezzük a tapasztalatokat, vesszük fel a dolgozókat, keressük az előállítandó termékeket.  Szükségesnek tartuk megtapasztalni hogyan, milyen módszerekkel, milyen termékek előállításával leszünk képesek a 14 fogyatékkal élő, megváltozott munkaképességű dolgozónkkal ezen az új területen piacképes, minőségi, keresett, eladható termékek előállítására és értékesítésére, ugyanakkor kapcsolatépítésre, megrendelőkre van szükségünk.

Szórólap letölthető itt>>

Tartalomhoz tartozó címkék: CÉHálózat Kincsesláda műhely

Keresés