Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési irányelveinkkel kapcsolatban ITT tájékozódhat

Elfogadom
Menü

Kézműves MALACKÁK Debrecen főterén. Legyél te is ott!

Kézműves MALACKÁK Debrecen főterén. Legyél te is ott!

Megtalálod a Kincsesláda műhely kézműves termékeit a IX. Debreceni Mangalica fesztiválon !

Helyszín idén is Debrecen főtere

2018. április 13-15. 

Milyen programra számíthatsz, ha ellátogatsz családoddal a hétvégén? Kiderül a cikkünkben:

A Mangalica fesztivál egy ingyenesen látogatható rendezvény, egy gasztro-fesztivál. Tehát, ha szereted a sült hús ízét és illatát akkor megúszhatod a hétvégi főzést!  Igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása, amely eddig nem volt jellemző a hazai fesztiválok körében.

Kinn leszünk a Debreceni Mangalica Fesztiválon Kézműves foglalkozásainkkal és termékeinkkelA kilátogató érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról érkező mangalica tenyésztővel és őstermelővel, sok esetben attól veszi meg a terméket, aki maga állította elő, így a kereskedelmi láncok kiiktatásával mindenki jobban jár. 

Szerintünk nemcsak az ételről szól az egész napos sétálós fesztivál. Ezért gondolták úgy a szervezők, hogy meghívják a  Fény Felé Alapítvány kézműves műhelyét árusítani és kézműves foglalkozásokat tartani!

Boltunk ugyan közel van a főtérhez, hiszen a Csók utca szinte csak pár lépésre van a Főtértől, de hétvégén zárva tartunk ! Viszont számunkra fontos, hogy kézműves játékainkkal - különösen az új tépőzáras fejlesztő eszköz kollekciónkkal jelen legyünk ott, ahol a családok a hétvégi programjaikat töltik.

Műhelyünkben előállított kézműves játékokkal és gyermekek számára szervezett integrált kézműves foglalkozásokkal, rajzversennyel várjuk a gyermekeket a Debreceni Mangalica Fesztivál forgatagában! 

Ezek a  foglalkozások szintén ingyenesen vehetőek igénybe, 3-13 éves gyermek igényeinek megfelelően alkotások készülnek. Csak le kell ülniük és belekezdhetnek kis segítséggel az alkotásba. Munkájukat a Fény Felé Alapítvány munkatársai segítik. Az itt előállított alkotásokat minden gyermek hazaviheti.

Ha még mindig nem végeztek a szülők a nézelődéssel lehet rajzolni is. Rajzversenyt is hírdetünk. Témája: FANTÁZIA MALACOK. A rajzokat a  Fény Felé Alapítvány zsűrizi, 10 darab alkotás kerül kiválasztásra, amelyek az alapítvány facebook oldalán jelennek meg.(http://facebook.com/fenyfelealapitvany)

A nyertesek jutalmukat a Fény Felé Kreatív Stúdióban (Debrecen Csók utca 3.) vehetik majd át a jövő hét folyamán.

Mikor lesznek ezek a foglalkozások elérhetőek?

  • Pénteken 14-18-ig
  • Szombaton 10-20-ig
  • Vasárnap 10-16-ig

Megtekinthetik e mellett kézműveseink munkáinak egy kicsiny szeletét is pavilonunkban, hiszen a minőségi termékeink között ott van Mangal Ica a gyapjas malacka, Balázs, a szerencsemalac is. 

Miért fontos nekünk, hogy gyermeked találkozzon velünk és együtt alkossunk?

Kézműves termékeink első rajongói ebből a korosztályból kerültek ki, nekik szóltak leginkább. Szüleik, olyan szülők, akik szeretik a természetes jó dolgokat, és van igényük a kézműves termékekre!

Mi nem gyártószalagon készült holmikat akarunk árulni, nem az ipari mennyiségben kapható slágertermékek piacát akarjuk uralni. Mi azt akarjuk, hogy különleges élményekkel ajándékozzunk meg mindenkit. A Kincsesláda Műhelyben készült minden termék erről szól: Környezettudatos embereknek készült, kézműves termékek. Aki nyitott erre a szemléletre, az a gyerekeinek is ezt akarja átadni, és mi ebben partnerek akarunk lenni veled is!

Alapítványunkat támogató közösség is így épülhet tovább, és épp ezért vagyunk jelen Kincsesláda műhelyünk termékeivel is egyre gyakrabban szűkebb pátriánk Debrecen egyre színesebb kulturális életében. 

 

 

 

 

Keresés