Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatkezelési irányelveinkkel kapcsolatban ITT tájékozódhat

Elfogadom
Menü

Közeleg a Nőnap!

Közeleg a Nőnap! 2018 március 8. idén is a Nők napja! Köszöntsük őket kedves ajándékokkal!

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet Magyarországon 1948 óta minden évben március 8-án ünneplünk.

"Nők nélkül élni nem lehet, és nem is érdemes!"

A Nőnap eredete

A nemzetközi nőnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon. A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel ellentétben a szüfrazsett mozgalom indította, akik a női egyenjogúságért harcoltak a munkavállalásban való egyenlő esélyekért és a nőket is megillető szavazó jogért, amelyek ma már mind természetesnek tűnnek számunkra.

Boldog Nők napját kívánunk!

Hogyan ünnepeljük meg méltóképp a nőnapot?

Válassza ki mit küldene ajándékba szeretett nőnek webáruházunkról !

Milyen szerintünk a tökéletes nőnapi ajándék?

Mindenképp legyen személyes. A nőnaphoz nem illenek a reklám ajándéktárgyak! Kis dolog is jól esik, lényeg a figyelmesség.

Mi pont ezért nem kínálunk csak olyan ajándékot nőnapra is, ami nem kapható máshol, amiből csak kevés van a világon, és amit mindig magával hordhat a megajándékozott, legyen az egy levendula tasakkal ellátott szívpárna vagy csak egy levendulavirágokkal töltött tasak, ami végtelen harmóniát áraszt el lelkünkben illatával.

Kiket illik köszönteni mindenképp Nőnapon?

Természetesen a közvetlen család nőtagjai élveznek ebből a szempontból mindenképp előnyt. A közvetlen család az, akinek ajándék is dukál. Legyen az édesanya, nagymama, kislány vagy szerelme. Őket követik azok a nők, akikkel mindennapi a kapcsolat, az együttműködés. Illik köszönteni jó szóval a pedagógust aki tanít, a főnöknőt, aki munkát ad és a kollégákat, akikkel együtt dolgozunk.

BOLDOG NŐNAPOT MINDEN NŐNEK

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Segitő vásárlás

Keresés